BC Smash Open 2018 - powered by Uitvaartstudio

BELANGRIJK: BC Smash Open verplaatst naar 27 mei!
In verband met het verplaatsen van het RKR Limburg 2017-18 naar 15 april, de datum waarop wij het BC Smash Open hadden gepland, hebben veel spelers zich terug moeten trekken. Om ervoor te zorgen dat iedereen die mee wil doen aan ons toernooi daar ook toe in de gelegenheid is, hebben we besloten om het BC Smash Open te verplaatsen naar zondag 27 mei.

Het toernooi
Zondag 27 mei 2018 vind de 9e editie van het Smash Open plaats in sporthal De Bosdries in Berg en Terblijt.
We kijken uit naar spannende wedstrijden, een ontspannen sfeer en uiteraard veel gezelligheid.

We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de categorieën 6 en 8.
Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op toernooi.nl. Klik hier om naar de pagina te gaan.
Wanneer aanmelden niet lukt via toernooi.nl, of als je andere vragen hebt, neem dan gerust contact op met de wedstrijdleiding.
Je kunt ons bereiken via e-mail (toernooienbcsmash@hotmail.com) of telefonisch (06-133 777 27).

Sponsoren
We zijn blij om te kunnen melden dat Uitvaartstudio weer hoofdsponsor is van het Smash Open! De dood en afscheid nemen brengen veel emoties met zich mee. Je kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zo veel gebeuren. Dan is het fijn als iemand je helpt. Uitvaartstudio, gelegen in Berg en Terblijt, helpt je bij het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart. Wilt u meer weten over Uitvaartstudio, kijk dan op www.uitvaartstudio.com.

Het toernooi wordt verder mogelijk gemaakt door:
Notariskantoor Bas van de Ven, cliënten weten waarom! Kijk op www.notarisvandeven.nl.
Rabobank Valkenburg aan de Geul: Dichtbij en betrokken, samen met onze klanten en leden. Dat is Rabobank Valkenburg aan de Geul. Lees meer over onze dienstverlening en lokale initiatieven op www.rabobankmaastricht.nl.
Café-Friture An de Grwate Wèch: Het gezellige dorpscafé gelegen langs de Rijksweg te Vilt. Adres: Meesweg 2 Vilt.
Sportshop Relax, de meest functionele sport zaak voor Maastricht en omgeving. Ga voor informatie over het assortiment naar www.relaxsport.nl.
- Van Rijen: Administratie, jaarrekening, fiscale aangiftes? Van Rijen doet het graag voor u! Kijk op onze website www.vanrijenaccountant.nl.
De Nachtegaal: BUITEN - GEWOON - GOED! Voor Inlichtingen en reserveringen kunt u terecht op www.uitspanningdenachtegaal.nl.
Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor lichaam en geest: o.a. ontspanningsmassage, hotstone massage, voetreflex massage. Kijk op www.maastrichtmassage.nl.
- Brasserie Hotel Brakke Berg & Lunchroom-Brasserie Van Alles Get: voor hotel accommodatie, koffie en thee met vlaai, Hollandse, Europese lunch of diner. Kijk op www.brakkeberg.nl en www.vanallesget.com.
- Café Victor - het gezellige café bij sporthal de Bosdries. Kom langs bij Café Victor op de Valkenburgerstraat 115 in Berg en Terblijt.