10e editie BC Smash Open - powered by UitvaartstudioUitvaartstudio

Op 7 april 2019 vindt de 10e editie van het BC Smash Open plaats in De Bosdries in Berg en Terblijt.
De inschrijvingen zijn geopend. Klik hier om je aan te melden via toernooi.nl, of stuur ons een e-mail.
Aanmelden per e-mail kan via toernooienbcsmash@hotmail.com, o.v.v. voor- en achternaam, geslacht, club, gewenste diciplines en de naam van je partner.
Voor vragen kun je uiteraard bij datzelfde e-mailadres terecht.

Om deel te nemen aan het BC Smash Open hoef je geen lid te zijn van de badmintonbond. 

Locatie en informatie over het toernooi
Het BC Smash Open 2019 vindt wederom plaats bij Sporthal De Bosdries, Valkenburgerstraat 115, 6325BM Berg en Terblijt.
We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de categorieën 6 en 8.
Dit is overigens niet zo star als bij officiële bondstoernooien. Als je officieel niet in de 6 mag spelen, stuur dan gerust een e-mail!

Er wordt gespeeld met een poulesysteem, met waar nodig aansluitend een afvalschema. Elk koppel heeft dus per onderdeel minimaal twee wedstrijden.
Kosten voor deelname bedragen €7 per onderdeel per persoon bij betaling vooraf (€7,50 bij contante betaling op de dag zelf).
De eerste prijs bedraagt voor elk onderdeel €30 per koppel, de tweede prijs is €15 per koppel.

Naast de wedstrijden krijgt elke deelnemer een consumptie en een lunch.
Verder zijn er twee fysiotherapeuten aanwezig voor het geval je onverhoopt een blessure mocht oplopen, of gewoon om wat los te masseren voor die finale.
Ten slotte hebben we ook weer een tombola met een grote variëteit aan prijzen, waaronder een racket, ter beschikking gesteld door Relax Sport.

Sponsoren
We zijn blij te kunnen aankondigen dat Uitvaartstudio voor alweer de derde keer hoofdsponsor is van het BC Smash Open.
De dood en afscheid nemen brengen veel emoties met zich mee. Je kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zo veel gebeuren.
Dan is het fijn als iemand je helpt. Uitvaartstudio, gelegen in Berg en Terblijt, helpt je bij het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart.
Wil je meer weten over Uitvaartstudio, kijk dan op www.uitvaartstudio.com.

Het toernooi wordt verder mogelijk gemaakt door:
Sportshop Relax is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres voor Maastricht en omgeving voor al uw sportartikelen. Meer weten? Kijk op www.relaxsport.nl.
- Brasserie Hotel Brakke Berg & Lunchroom-Brasserie Van Alles Get: voor hotel accommodatie, koffie en thee met vlaai, Hollandse, Europese lunch of diner. Kijk op www.brakkeberg.nl en www.vanallesget.com.
Segers Assurantiën. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken. Meer info: www.segersassurantien.nl.
Café-Friture An de Grwate Wèch is het gezellige dorpscafé gelegen langs de Rijksweg te Vilt. Kom langs op e Meesweg 2 te Vilt, of kijk op www.cafeandegrwatewech.nl.
- Centre Beauté verzorgt, verbetert en herstelt lichaam en huid. Wilt u zich ook weer jong en heerlijk in uw vel voelen? Kijk op: www.centrebeaute.nl.
Notariskantoor Bas van de Ven. Cliënten weten waarom! Meer weten? Kijk op: www.notarisvandeven.nl.
Uitspanning de Nachtegaal: dé unieke locatie van Uitspanning de Nachtegaal in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied. Meer info: http://www.uitspanningdenachtegaal.nl.
Beers Financieel Adviesbureau, voor uw verzekeringen, hypotheek, financiering, beleggingen, pensioen en natuurlijk de RegioBank. Meer weten? Kijk op www.beersassurantien.nl.
- Café Victor - het gezellige café bij sporthal de Bosdries. Kom langs bij Café Victor op de Valkenburgerstraat 115 in Berg en Terblijt.
- Sportshop Do iT: Bij Do iT vind je een breed assortiment sport- en aanverwante artikelen in verschillende prijsklassen. Kom langs bij Brusselsepoort 60 in Maastricht of kijk op: www.sportshopdoit.nl.