10e editie BC Smash Open - powered by UitvaartstudioUitvaartstudio

Op 7 april 2019 vond de 10e editie van het BC Smash Open plaats in De Bosdries in Berg en Terblijt.
Er waren wedstrijden in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel in de 6 en de 8.
Klik hier om de uitslagen van de wedstrijden te bekijken.

We willen alle spelers bedanken voor hun deelname. Ook gaat veel dank uit naar de fysiotherapeuten die aanwezig waren.
Ten slotte willen we graag alle sponsoren bedanken, zonder wie het toernooi niet mogelijk was geweest!

Sponsoren
We zijn blij te kunnen aankondigen dat Uitvaartstudio voor alweer de derde keer hoofdsponsor is van het BC Smash Open.
De dood en afscheid nemen brengen veel emoties met zich mee. Je kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zo veel gebeuren.
Dan is het fijn als iemand je helpt. Uitvaartstudio, gelegen in Berg en Terblijt, helpt je bij het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart.
Wil je meer weten over Uitvaartstudio, kijk dan op www.uitvaartstudio.com.

Het toernooi werd verder mogelijk gemaakt door:
Sportshop Relax is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres voor Maastricht en omgeving voor al uw sportartikelen. Meer weten? Kijk op www.relaxsport.nl.
- Brasserie Hotel Brakke Berg & Lunchroom-Brasserie Van Alles Get: voor hotel accommodatie, koffie en thee met vlaai, Hollandse, Europese lunch of diner. Kijk op www.brakkeberg.nl en www.vanallesget.com.
Segers Assurantiën. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken. Meer info: www.segersassurantien.nl.
Café-Friture An de Grwate Wèch is het gezellige dorpscafé gelegen langs de Rijksweg te Vilt. Kom langs op e Meesweg 2 te Vilt, of kijk op www.cafeandegrwatewech.nl.
- Centre Beauté verzorgt, verbetert en herstelt lichaam en huid. Wilt u zich ook weer jong en heerlijk in uw vel voelen? Kijk op: www.centrebeaute.nl.
Notariskantoor Bas van de Ven. Cliënten weten waarom! Meer weten? Kijk op: www.notarisvandeven.nl.
Uitspanning de Nachtegaal: dé unieke locatie van Uitspanning de Nachtegaal in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied. Meer info: http://www.uitspanningdenachtegaal.nl.
Beers Financieel Adviesbureau, voor uw verzekeringen, hypotheek, financiering, beleggingen, pensioen en natuurlijk de RegioBank. Meer weten? Kijk op www.beersassurantien.nl.
- Café Victor - het gezellige café bij sporthal de Bosdries. Kom langs bij Café Victor op de Valkenburgerstraat 115 in Berg en Terblijt.
- Sportshop Do iT: Bij Do iT vind je een breed assortiment sport- en aanverwante artikelen in verschillende prijsklassen. Kom langs bij Brusselsepoort 60 in Maastricht of kijk op: www.sportshopdoit.nl.