Trainingen

Binnen BC Smash wordt training gegeven aan de jeugdleden. Training wordt gezien als een leuke afwisseling waarbij nieuwe vaardigheden worden geleerd. Hiernaast worden de beheerste vaardigheden bijgehouden. Dit alles komt tot uiting in de vrij spelen mogelijkheden op de speelavonden of in de competitie.

De training bij de jeugdleden wordt verzorgd door een professionele trainer. Deze trainer is ervaren binnen de badmintonsport als actieve speler en heeft in het verleden op hoog niveau gespeeld. Hij kent onze club al vele jaren en bezit uitstekende didactische vaardigheden wat alleen maar goed van pas komt.

BC Smash is qua niveau een diverse vereniging. Binnen de seniorenafdeling zijn er startende spelers, gevorderde spelers, recreatieve spelers maar ook oud-competitiespelers. Voor iedere speler is er hierdoor genoeg speelmogelijkheid op zijn/haar eigen niveau. Voor senioren is er ongeveer eens per maand een training op donderdagavond van 20:00 - 21:00 uur. Voor trainingsdagen kunt u de agenda raadplegen. Op trainingsavonden kan er ook gewoon vrij worden gespeeld.

Jeugdleden trainen op maandagavond van 18:30-20:00 uur. De trainer wordt tijdens de training ondersteund door een vaste groep aan begeleiders. Er zijn spelers in elke leeftijdscategorie aanwezig. De trainingen zijn op afgestemd op leeftijd en spelniveau.

Het rooster van de training is actueel bijgewerkt in de agenda!