De jeugd heeft de toekomst

Dit geldt in het algemeen, maar zeker ook voor onze club. Sinds de oprichting heeft BC Smash Berg en Terblijt altijd veel aandacht besteed aan de jeugd. Onze vereniging heeft zelf jeugdleden opgeleid die o.a. meerdere Limburgse Kampioenschappen en diverse toernooiwinsten hebben behaald. Een flink aantal jongeren is inmiddels doorgegroeid en speelt bij de senioren. Onze clubfilosofie is dat spelplezier voorop staat. Maar de club hecht ook aan het bijbrengen van de basisvaardigheden op badmintongebied voor beginnende jeugdleden. Voor de jeugd die meer wil bestaat ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Er is nog ruimte voor meer jeugdleden. Kinderen vanaf 7/8 jaar zijn van harte welkom. Maar ook voor jongvolwassenen biedt Smash Berg voldoende uitdaging en mogelijkheden.

Begeleiding

Uiteraard moet onze jeugd goed begeleid worden. In sporthal De Bosdries staan enthousiaste teams van vrijwilligers klaar met creatieve idee├źn voor leuke activiteiten. Vast begin van een training is de warming-up. Daarna varieert het van basisoefeningen tot wedstrijdjes en activiteiten met een spelelement. Regelmatig organiseren de begeleiders interne toernooitjes, zoals carnaval-, sinterklaas-, en ouder-kindtoernooi.

Waar en wanneer?

De jeugd van BC Smash Berg en Terblijt speelt op de maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur.
Wil je een keer komen kijken? Neem je sportkleding en (zaal)schoenen mee, dan kun je gelijk meedoen. Een racket hebben wij dan voor je.
Zijn er vragen over de jeugd neem dan contact op met Maurice Schoenmakers of een van de andere bestuursleden via de contactpagina.
Je kan ook een email sturen naar info@bcsmash-berg.nl